Sınır Koyma

Sınır koyma hedefi kapsamında öğrencilerle kurallar ve kişisel sınırlarla ilgili etkinlikler yapıldı. Öğrencilere istediğimiz her davranışı yapamayacağımız, belli davranışlardan önce izin almamız gerektiği ve kurallara uymamız gerektiği anlatıldı. Sonrasında kişisel sınırlar hakkında etkinlik yapıldı. Etkinlik kapsamında hulohop kullanılarak her öğrencinin kişisel sınırının somutlaştırılması sağlandı. Etkinliğin devamında öğrencilere mahremiyet eğitimi verildi. Özel bölgelerimizin neler olduğu, belli durumlar dışında özel bölgelerimizi kimsenin göremeyeceği ve dokunamayacağı anlatıldı. Konu ile ilgili boyama çalışması yapıldı. İyi/kötü dokunuş ve iyi/kötü sır anlatıldı. Konu ile ilgili hazırlanan görseller öğrencilerle paylaşıldı ve üzerine konuşuldu.