Şbt

Okul Psikolojik Danışmanı Selin kızılcık tarafından öğretmenlere okula uyum, akran zorbalığı, sınır koyma, kardeş kıskançlığı, psikolojik uyum, arkadaşlık ilişkileri, sağlık vb. konularda müşavirlik hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerin ihtiyacına göre sınıf içi düzenlemeler yapılması için rehberlik servisi ve  öğretmenler iş birliği yapmaktadır.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanı Selin Kızılcık tarafından velilere okula uyum, akran zorbalığı, teknoloji bağımlılığı, psikolojik sağlamlık, aile ilişkileri, sınır koyma, kardeş kıskançlığı, psikolojik uyum, arkadaşlık ilişkileri  sağlıklı beslenme, sevk ve yönlendirme işlemleri,  vb. konularda müşavirlik hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerin ihtiyacına göre okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmektedir. Okul dışı ortamlarda yapılabilecek çalışmalarda iş birliği yapılmaktadır.

Sayın velilerimiz,

Öğretmen görüşme gün ve saatleri ekte sunulmuş olup, öğrenciniz ile ilgili bilgi ve taleplerinizi öğretmeniniz ile görüşebilirsiniz.

Ock

Sağlıklı, mutlu ve öğrenmeye açık çocuklarımız için okul bahçelerimiz tatilde de bu alanlardan faydalansınlar diye 22 Ocak-4 Şubat arası 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

Ock

Okullarımızın kalbi, öğrenmenin canlı birer merkezi olan kütüphanelerimiz, çocuklarımız tatilde de faydalansın diye 22 Ocak - 4 Şubat arası 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacak. Haydi çocuklar tatilde de okumaya ve keşfetmeye devam!

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginlikleri tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedeceketir.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanı Selin Kızılcık tarafından özel hedef kapsamında akran zorbalığı konulu çalışmalar yapılmıştır. Öğretmenlere broşür, velilere pano ve öğrencilere animasyon değerlendirme ve afiş çalışmaları yapılmıştır.