Küçükçekmece Mehmet Akif İnan Anaokulu

02126012094
02126012091
Adres
CUMHURİYET MAH. 2.ARIKUŞU SK. KÜÇÜKÇEKMECE MEHMET AKIF INAN ANAOKULU NO 48 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Manevi ve kültürel değerlere sahip, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, kendine güvenen, gelişime açık yenilikçi ve çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Misyon
Okul Öncesi Eğitim çerçevesi içinde çocuklarımızın bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak eğitim almalarını, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, grupla işbirliği yapabilmelerini, kendini rahat ifade edebileceği ortamlar yaratarak onların ilkokula hazır olmalarını sağlamak, bilgiyi araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleri konusunda rehberlik etmektir.
Sabah:08:30-12:30 Öğlen:13:00-17:00
Ulaşım
Marmaray, 89-A Halk Otobüsü, Cennet-Kanarya Dolmuşları, Cennet-Taştepe Domuşları ve Halkalı Toplu Taşıma araçları.
Servis Yoktur.
Cumhuriyet Mahallesi 2. Arıkuşu Sokak No:48 PK:34290 Küçükçekmece/İstanbul
İlçe´ye 3 KM ve İl´e 30 KM uzaklıktadır.