Nis

Belirli günler ve haftalar çerçevesinde 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında  okul rehber öğretmenimiz Selin Kızılcık tarafından öğrencilere  seminer çalışması, velilere ise bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Şbt

Mimiklerimiz taş boyama etkinliğinde hayal güçlerini kullanarak taşlara şekil verip eğlenceli vakit geçirdiler.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılan oyun alanımızda, çocuklarımız eğlenirken aynı zamanda fiziksel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlamaktadır.

Şbt

Okul öncesi eğitiminde öğrenme merkezleri büyük öneme sahiptir. Öğrenme merkezleri ile çocukların farklı deneyimleri etkin bir şekilde yaşamalarına, daha küçük gruplarda birbirleriyle doğal ilişkiler kurmalarına, oyun esnasında karşılaştıkları problemleri çözmelerine, karar ve sorumluluk almalarına, kendilerini ifade etmelerine ve birbirlerinden öğrenmelerine fırsat tanımasına olanak sağlar. Okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocukların zengin öğrenme merkezleri aracılığıyla ve deneyimleriyle sağlıklı büyümelerini; motor, sosyal ve duygusal, dil ve bilişsel gelişim alanlarında gelişimlerinin en üst düzeye ulaşmasını, öz bakım becerilerini kazanmalarını ve ilkokula hazır bulunmalarını sağlamak amacı ile gelişimlerine büyük katkı sağlamaktadır.

Şbt

Çocuklarımızın hem renkleri öğrenmesini hem de yaptıkları etkinliklerden keyif almasını sağlıyoruz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi kapatırken kıymetli öğrencilerimizle geçirdiğimiz güzel zamanların ikinci dönem de devam etmesini diliyoruz.